WELKOM
  ANNEMIEK
  GALERIE
  EDELSMEDEN
  WORKSHOPS
  UITLEEN
  CONTACT
 

 

Workshops

Onder deskundige leiding van Annemiek verzorgt zij, in ontspannen sfeer, workshops schilderen.  Zij bezorgen u en uw gasten/genodigden/vrienden/medewerkers, een of meerdere dagdelen, een onvergetelijk ervaring.

        
Een uitgelezen kans en mogelijkheid om uw medewerkers, collega"s  en of vrienden beter te leren kennen. Teambuilding, motivatie, het verleggen van grenzen en/of ontspannen zijn aspecten die bij deze workshop zeker van toepassing zijn. Samen schilderen en gezamenlijk werken aan een project/kunstwerk. Annemiek is er van overtuigd dat het eindresultaat een ereplaats krijgt. Het verzorgen van een uitgebreide lunch (bijv. “Brabantse koffietafel”),

U kunt bij ons terecht vanaf 4 personen tot circa 8 personen. Na afloop van de workshop beschikken de deelnemers over een tastbare (schilder) herinnering.

Regelmatig organiseert zij themaworkshops. Deze duren soms een dagdeel maar een hele dag is ook mogelijk. Momenteel staan er nog geen thema workshops gepland, maar houdt onze website in de gaten indien u bent geïnteresseerd.

Speciale wensen: 
Heeft u bepaalde wensen, wij bespreken graag met u de mogelijkheden. Wij staan open voor ieder origineel idee en gaan, samen met u, tot het uiterste om dit te kunnen realiseren.

Tarieven:
Vanaf  € 39,- per persoon. De prijs is geheel afhankelijk van uw wensen, de duur en het aantal personen.

Offerte
Heeft u interesse, wij maken geheel vrijblijvend voor u een scherpe offerte.
 

 
U bent hier:  Annemiek.nl / Workshops

Contact | Disclaimer | Sitemap | Login